Agencija 003

Digitalni vavčerji

Vavčer za novo spletno mesto

Se vam zdi, da vam lastna spletna stran dela krivico?

Spletno mesto predstavlja glavni steber vaše spletne identitete, zato ne odlašajte s prenovo in izkoristite do 1.500,00 € nepovratnih sredstev.

Potrebujete novo spletno trgovino?

Na voljo imate dodatnih 2.500,00 € sofinanciranja.

Komu so sredstva namenjena?

Slovenskim mikro, malim in srednje velikim podjetjem s sedežem v Sloveniji in vsaj enim zaposlenim. Od aprila 2019 do marca 2023 jim je na voljo državna finančna spodbuda v obliki digitalnih vavčerjev, ki jih lahko izkoristijo za sofinanciranje svojih digitalnih aktivnosti.

Kaj je na voljo pri Agenciji 003?

Na voljo je vavčer za digitalni marketing. Za projektom stoji organizacija Digitalno informacijsko središče (DIH Slovenia) v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom (SPS) in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Kdo lahko izvaja sofinancirane storitve?

Digitalni vavčerji so unovčljivi pri tistih izvajalcih, ki so vpisani v katalog strokovnjakov oz. izvajalcev pri DIH Slovenia na osnovi odobritve posebne pristojne komisije. Med njimi je tudi Agencija 003, ki je bila v katalog strokovnjakov vpisana na osnovi svojih znanj in aktivnih referenc.

V sodelovanju z nami lahko izkoristite vavčer za digitalni marketing (ki se vsebinsko nanaša na pripravo spletne strani ali spletne trgovine).

Kdo so upravičenci?

Na razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja, in sicer gospodarske družbe, samostojni podjetniki in zadruge, za vse pa velja pogoj, da so registrirani kot pravna ali fizična oseba v Sloveniji. Poleg tega obstaja še nekaj predpisov, vsi pogoji za prijavitelje pa so dostopni v posameznem javnem pozivu na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Vloge, ki so izpolnjene v skladu z javnim razpisom in vsebujejo v celoti izpolnjene vse zahtevane obrazce, so odobrene, prijavitelji pa v potrditev prejmejo pogodbo o sofinanciranju.

Roki za oddajo vlog

Vlogo za koriščenje vavčerja lahko podjetje odda kadarkoli tekom javnega poziva do 31. 3. 2023 oziroma do porabe sredstev. V primeru predčasne porabe sredstev bo informacija objavljena na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Skrajni rok za oddajo vlog je torej 31. 3. 2023, pri čemer je skrajni rok za predložitev zahtevka za izplačilo sredstev 30. 9. 2023. Zadnji rok za izplačilo sredstev v letu 2020 31. 10. 2020, v letu 2021 31. 10. 2021, v letu 2022 31. 10. 2022 in v letu 2023 30. 9. 2023.

Pri tem je potrebno upoštevati, da se sredstva izplačujejo za nazaj, ko so storitve že končane in so vse obveznosti izvajalcu plačane. Vloga za koriščenje vavčerja pa mora biti oddana že pred samo izvedbo projekta.

Razpisna dokumentacija

Vsa razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada, kjer so navedeni posamezni javni razpisi in pozivi.

V Agenciji 003 pa smo z namenom, da vam prihranimo nekaj časa pri iskanju dokumentacije in informacij povzeli vse glavne informacije o vavčerju za digitalni marketing in vas lahko po korakih vodimo skozi postopek prijave.

V primeru, da v podjetju nimate osebe za izpolnitev prijave na javni poziv, vam pri tem lahko tudi pomagamo. Za več informacij nam pišite na info@003.si ali pa nas pokličite na 031 777 774.

Spodaj si lahko preberete nekaj več o vavčerju za digitalni marketing, ki ga lahko izkoristite v našem podjetju.

Vavčer za digitalni marketing

Naj vas ime vavčer za digitalni marketing ne zavede, zakaj sploh gre?

Gre za priložnost sofinanciranja izdelave nove spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije ali rezervacijske platforme. Vse omenjene aktivnosti so lahko sofinancirane pod pogojem, da niso narejene pred oddajo vloge, upoštevati pa morajo tudi minimalne pogoje oziroma smernice, ki so določene za vsako od njih.

Izvajalca si prijavitelj lahko izbere v katalogu strokovnjakov in izbere za izdelavo sofinancirane spletne strani ali trgovine.

Vrednost financiranja se razlikuje glede na vsebino vavčerja za digitalni marketing, in sicer znaša od 500 do 1.500 € za postavitev nove spletne strani oziroma od 500 do 2.500 € za postavitev lastne spletne trgovine. Za posamezno aktivnost je možno pridobiti subvencijo največ enkrat v obdobju do konca 2023, lahko pa se kombinira več aktivnosti hkrati (na primer za spletno stran in trgovino). Skupno se prijavitelju v celotnem obdobju v imenu vavčerja za digitalni marketing lahko izplača največ 8.500 €.

Povezava do razpisa SLOVENSKI PODJETNIŠKI SKLAD

Celoten postopek izvedbe lahko za vas izvedemo mi, zato vas prijazno vabimo, da nas za več informacij kontaktirate na dane kontakte.