Agencija 003

Plačilo na 12 obrokov

Vsaka dejavnost potrebuje spletno stran, vendar koliko stane prenova ali izdelava?

Večni boj imeti spletno stran ali ne? Ampak vsi se strinjamo, da je danes že vse na internetu in zato vsaka dejavnost potrebuje spletno stran. Nakupovalne navade so se pač spremenile. Tudi, če spletno stran imate (večina jo ima), če je niste redno vzdrževali in obnavljali, je lahko že zastarela in ‘google to ve‘. Pogosto je celo bolje narediti spletno stran na novo, jo prilagoditi sodobnim trendom (vedenju kupcev), iskalnikom (Google, YouTube, Bing, itd.), pametnim telefonom (že kar nekaj časa je več poizvedb na telefonih, kot na osebnih računalnikih) itd. In tudi ni drago – vsaj ne več tako, kot je bilo.

Koliko torej stane izdelava spletne strani?

Odgovor je po eni strani zelo preprost in po drugi strani širok (veliko stvari lahko vpliva na odgovor). Enostavno za vsako podjetje je druga cena, saj so želje in pričakovanja različna, zato je vse stvar dogovora, končna cena izdelave spletne strani ali spletne trgovine se določi po opravljenem razgovoru. V vsakem primeru imate na voljo pri nas ugodne plačilne pogoje, saj lahko izkoristite tudi plačilo izdelave na 12 obrokov.

Spletno stran vam lahko naredimo z enim izmed CSM orodij (Content Management System). Najbolj razširjen je WordPress, ki ima ogromno dodatkov, veliko podporo uporabnikov, itd.. Za srednje velika podjetja (v slovenskem merilu) je WordPress čisto OK. Med drugim vam bo všeč tudi način editiranja z ‘FRONTEND’ ali ‘INLINE’ urejavalniki, kot so Elementor in podobni. Ti vam bodo še posebej všeč pri nadaljnjem urejanju in osveževanju. Za večino klientov so odlična rešitev.

Spletna stran je potreba za vsako podjetje a ni potrebno plačati celo premoženje za njo, pokličite nas in našli bomo način da predstavite svoje podjetje na internetu.

Del. čas: pon-pet od 10:00 do 16:00
Kontakt: 031 777 774 – info@003.si