Pogoji uporabe

1. SPLOŠNE DOLOČBE

Ponudnik spletne strani: www.003.si je podjetje Agencija 003, Milanko Balaban s.p.
Naziv podjetja: Agencija 003, Milanko Balaban s.p.
Naslov: Čopova ulica 4, 3310 Žalec
Matična številka: 8283354000
Davčna številka: 37701886

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Ponudnik si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, izdelki, podstrani ali obrazci, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

2. VSEBINE NA SPLETNI STRANI

Obvestila, prispevki, članki, izdelki, besedila in druge vsebine objavljene na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z najboljšim namenom podati obiskovalcem spletne strani (v nadaljevanju: uporabniki) koristne in uporabne vsebine za njihovo delo. Ponudnik skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost teh informacij in vsebin ter pravilno delovanje obrazcev.

Ponudnik na spletni strani objavlja predvsem informacije o svojih storitvah in izdelkih ter informacije o svojih dejavnostih. Ponudnik na spletni strani objavlja le informacije, ki so v (neposredni ali posredni) povezavi z uporabniki.

V primeru, da se na spletni strani objavi informacija, ki je pridobljena iz drugih virov, se ob njej navede vir oziroma se na to opozori s spletno povezavo do vira.

Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin ali obrazcev na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Na spletni strani so občasno objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino ponudnik ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin.

Pravila glede omejitve odgovornosti pri uporabi vsebin na spletni strani se nahajajo v točki 3 teh splošnih pogojev.

3. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI PRI UPORABI SPLETNE STRANI

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost.

Ponudnik spletne strani ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru, če se spregleda kakšno pomembno informacijo ali drugo vsebino, objavljeno na svetovnem spletu ali posredovano ponudniku v objavo.

Ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in pravilnost, na spletni strani objavljenih informacij in vsebin, ne prevzema odgovornosti zaradi spremembe že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani nastala zaradi uporabe tam objavljenih informacij ali vsebin, vključno s škodo zaradi izgubljenega prihodka ali pričakovanega dobička, izgube ali okrnitve dobrega imena, izgube poslov ali izgube podatkov.

4. PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

S poslanim povpraševanjem ali prijavo omogočite podjetju Agencija 003, Milanko Balaban s.p., Čopova ulica 4, 3310 Žalec, Slovenija, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ( GDPR ) in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Milanko Balaban, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@003.si.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Milanko Balaban, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@003.si.

4.1 OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na seminar, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

4.2 NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

4.3 PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

4.4 UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

4.5 SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

4.6 POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

4.7 VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@003.si ali po pošti na naslov:

Agencija 003, Milanko Balaban s.p.

Čopova ulica 4

SI-3310 Žalec

Slovenija

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Agencija 003, Milanko Balaban s.p., ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

5. AVTORSKE PRAVICE

Vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so avtorsko zaščitene in last upravljavca spletne strani, razen tistih, ki so drugače označene v teh pogojih uporabe ali neposredno ob vsebini oz. elementu. Nekatere vsebine so pridobljene s spletnih mest, ki dovoljujejo brezplačno prenašanje različnih grafičnih materialov.

6. KONTAKTNI PODATKI

V kolikor ste odkrili napako, netočnost, neažurnost ali drugo pomanjkljivost na spletni strani nam to prosim sporočite na info@003.si. Na isti naslov nam lahko sporočite tudi vaše zahteve za umik vaših osebnih podatkov iz spletne strani.

Vsak posameznik lahko od ponudnika zahteva, da umakne na spletni strani objavljene njegove osebne podatke, kar zajema tudi slikovni ali video posnetek, na katerem se posameznik pojavi. Ponudnik bo v tem primeru osebne podatke nemudoma umaknil iz spletne strani.

7. POLITIKA PIŠKOTKOV

Ta pravilnik o piškotkih (“Pravilnik”) opisuje, kaj so piškotki in kako jih spletni uporabnik (“spletni operater”, “mi”, “nas” ali “naš”) uporablja na spletnem mestu zicnakovina.si in vseh njegovih izdelkih ali storitvah ( skupaj “spletna stran” ali “storitve”).

Preberite ta pravilnik, da boste lahko razumeli, katere vrste piškotkov uporabljamo, podatke, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo. Prav tako opisuje izbire, ki so vam na voljo glede sprejemanja ali zavrnitve uporabe piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in hranimo vaše osebne podatke, glejte našo točko 4. PRAVILNIK ZASEBNOSTI .

7.1 Kaj so piškotki?

Piškotki so majhni kosi podatkov, shranjeni v besedilnih datotekah, ki se shranijo v računalnik ali druge naprave, ko se spletna mesta naložijo v brskalnik. Na splošno se uporabljajo za spomin na vas in vaše želje, bodisi za en sam obisk (prek »piškotka seje«) bodisi za večkratne ponovne obiske (z uporabo »trdovratnega piškotka«).

Sejni piškotki so začasni piškotki, ki se uporabljajo med obiskom spletnega mesta in iztečejo, ko zaprete spletni brskalnik.

Obstojni piškotki se uporabljajo za zapomnitev vaših nastavitev na našem spletnem mestu in ostanejo na namizju ali mobilni napravi, tudi ko zaprete brskalnik ali znova zaženete računalnik. Zagotavljajo vam dosledno in učinkovito izkušnjo, ko obiščete našo spletno stran ali uporabljate naše storitve.

Piškotke lahko nastavi spletna stran (“piškotki prve strani”) ali tretje osebe, na primer tiste, ki na spletnem mestu strežejo vsebino ali zagotavljajo oglaševalske ali analitične storitve (“piškotki tretjih oseb”). Te tretje osebe vas lahko prepoznajo, ko obiščete našo spletno stran in tudi, ko obiščete določena druga spletna mesta.

Kakšne vrste piškotkov uporabljamo?

– Nujni piškotki

Potrebni piškotki nam omogočajo, da vam ponudimo najboljšo možno izkušnjo pri dostopu in krmarjenju po naši spletni strani in uporabi njenih funkcij. Ti piškotki nam na primer sporočajo, da ste ustvarili račun in se prijavili v ta račun, da dostopate do vsebine.

– piškotki funkcionalnosti

Piškotki funkcionalnosti nam omogočajo, da upravljamo spletno mesto in naše storitve v skladu z vašimi odločitvami. Na primer, prepoznali bomo vaše uporabniško ime in si zapomnili, kako ste prilagodili spletno mesto in storitve med prihodnjimi obiski.

Kakšne so vaše možnosti piškotkov?

Če vam ideja o piškotkih ali določenih vrstah piškotkov ni všeč, lahko spremenite nastavitve brskalnika, da izbrišete že nastavljene piškotke in ne sprejemate novih piškotkov. Če želite izvedeti več o tem, ali če želite izvedeti več o piškotkih, obiščite internetcookies.org

Upoštevajte pa, da če piškotke izbrišete ali jih ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij, ki jih ponujata naša spletna stran in storitve.

7.2 Dodatne informacije o uporabi piškotkov:

7.3 Kako izklopiti piškotke?

Ne pozabite, da z izbrisom ali blokiranjem piškotkov vse ali nekatere spletne strani, ki jih obiskujete (ali njihove funkcije), ne bodo delovale pravilno ali enako učinkovito.

Navodila za onemogočanje sprejema spletnih piškotkov lahko poiščete na naslednjih iskalnikih:

  • Microsoft Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Apple Safari
  • Opera
  • Google Android

7.4 Kako izbrisati vse piškotke?

V vsakem brskalniku je možnost pobrisa zgodovine brskanja. S pobrisom se odstranijo tudi piškotki.

7.5 Spremembe in dopolnitve

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to politiko v zvezi s spletno stranjo ali storitvami, ki velja od objave posodobljene različice tega pravilnika na spletnem mestu. Ko bomo to storili, bomo na dnu te strani pregledali posodobljen datum. Nadaljnja uporaba spletnega mesta po takih spremembah pomeni vaše soglasje za takšne spremembe.

7.6 Sprejem te politike

Priznavate, da ste prebrali to politiko in se strinjate z vsemi njenimi pogoji. Z uporabo spletnega mesta ali njegovih storitev se strinjate, da vas ta politika zavezuje. Če se ne strinjate, da boste spoštovali pogoje tega pravilnika, niste pooblaščeni za uporabo ali dostop do spletnega mesta in njegovih storitev.

7.7 Pišite nam

Če nas želite kontaktirati, če želite izvedeti več o tej politiki ali se želite obrniti na nas glede kakršne koli zadeve v zvezi z našo uporabo piškotkov, lahko to storite tako da nam pošljete sporočilo na naš email: info@003.si .

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 01. junij 2021