Izdelava spletne trgovine

Svojim strankam izdelamo spletno trgovino na “ključ”.

Izdelave spletne trgovine se lotimo tako, da izberemo primerno platformo, optimiziramo nakupno pot ter poskrbimo za vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Omogočamo sinhronizacijo naročil vaših wordpress / woocommerce spletnih strani in trgovin z izbranim računovodskim programom.

Orientacijske cene naših spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin nam predstavlja večjo celoto, v katero spada tudi izdelava CMS urejevalnika in CMS nadzornega sistema. S slednjim omogočimo spletnemu trgovcu, da ima dober pregled nad svojimi strankami, prodajo, izdanimi predračuni in računi.
Zato vse spodaj navedene cene veljajo za izdelavo spletnih trgovin skupaj s CMS urejevalnikom za vpis artiklov ter CMS nadzornim sistemom za spremljanje prodaje, strank, predračunov in računov.
Za dodatne funkcije nadzornih sistemov, med katere lahko štejemo razpis raznih akcij, popustov ter obveščanje strank o novostih, se določijo cene naknadno.
  • enostavna spletna trgovina; bančno nakazilo ali plačilo po povzetju; do 3 podstrani … 1000 EUR.
  • enostavna spletna trgovina; bančno nakazilo, plačilo po povzetju in s kreditno kartico; do 5 podstrani … 1.200 EUR.
  • ceno za bolj zahtevne spletne trgovine lahko določimo šele potem, ko naredimo podrobnejšo analizo dela.

Čas izdelave

Zaradi večjega obsega dela z bazami podatkov zahteva izdelava spletnih trgovin nekoliko več časa kot za navadne spletne strani. Tako enostavnejše spletne trgovine izdelamo v enem do dveh tednih, za zahtevnejše pa potrebujemo nekoliko več časa.

Naredite prvi korak! Pokličite nas na 031777774