Vzdrževanje spletnih strani

  • E-mail :info@003.si

Kaj je vzdrževanje spletnih strani?

Mesečno vzdrževanje spletnih strani je namenjeno vsem lastnikom spletnih strani in spletnih trgovin. Gre za storitev, v sklopu katere za določen mesečni ali letni pavšal, skrbimo za varnost vašega spletnega mesta (varnostne kopije in posodabljanje) in urejanje vsebine (vnos ali pomoč pri vnosu), na voljo pa smo vam tudi za telefonsko in email podporo.

Vzdrževanje spletnih strani potrebujete!

Prav vsaka stvar potrebuje vzdrževanje, tudi vaše spletno mesto. To si lahko predstavljate kot vzdrževanje katerekoli tehnične stvari, recimo avtomobila. Dokler ga vzdržujete in imate dobrega mehanika, bo delal dobro in zanesljivo. Ko ga nehate vzdrževati, bodo nastopile težave (okvare, ostali boste na cesti), ki nemalokrat prinesejo zelo velike stroške. Na vzdrževanje spletnih strani zato glejte kot na majhen vložek, ki je cenovno jasno opredeljen. Mesečno vzdrževanje vam na dolgi rok lahko prinese prihranek.

Prednosti, ki vam jih nudimo, če se odločite za vzdrževanje vaše spletne strani:

  • Prednostna obravnava.
  • Nižja cena dodatnih storitev.
  • Telefonska pomoč in pomoč na daljavo.
  • Svetovanje s področja nadgradenj, SEO, marketinga.
  • Vaše zahteve bodo urejene najkasneje v 3 delovnih dneh.

 

Čeprav vzdrževanje spletne strani ni obvezno, pa je za vse novejše in boljše spletne strani zelo priporočljivo, da so redno vzdrževane. Samo tako lahko jamčimo varnostne kopije v primeru napake, preprečimo nezaželene vdore in poskrbimo, da je spletna stran pod 24/7 varnostnim nadzorom. Obenem vselej stran ali trgovino optimiziramo za hitrejše delovanje ter nudimo hitro podporo preko telefona ali emaila za vse stranke.

 

Naredite prvi korak! Pokličite nas na 031777774